uitdaging.PLEZier.Resultaat

Trainingen

lessen

Bij Wilgen Training bieden we leuke lessen aan in ons rooster. Denk hierbij aan Functioneel Fitness en in de zomer op zaterdag de (Militaire) Bootcamp

sporten op eigen niveau

Elke training die Wilgen Training aanbied is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. De trainers kunnen binnen een handomdraai elke oefening aanpassen naar het juiste niveau voor jou! Altijd een (persoonlijke) uitdaging dus. 

Binnen en buitengym

Wilgen Training beschikt over een volledig ingerichte binnen én buiten gym. De locaties liggen daarnaast direct naast elkaar, dus kunnen materialen pakken en hop aan de gang. Het weer bepaalt waar die dag getraind kan worden binnen of buiten. Hoe lekker is dat!?

community

Bij Wilgen Training vinden we een gemoedelijke sfeer heel belangrijk. Bij ons trainen voelt als thuiskomen! We organiseren regelmatig leuke en sportieve events. Zoals onder andere de nieuwjaarsworkout, de zomerbattle en of een leuke workout op het bedaf.

trainingen voor iedereen

Bij Wilgen Training bieden we leuke lessen aan in ons rooster. Denk hierbij aan Functioneel Fitness en in de zomer op zaterdag de (Militaire) Bootcamp. Al onze lessen zijn vanaf de grond af opnieuw uitgewerkt om voor iedereen uitdagend te zijn. Dit betekent dat de trainer zorgt dat de les aansluit op jouw eigen fitness niveau en dat we daaruit jouw uitdagingen bepalen. Elke les is dus lekker uitdagend en leuk.

Functioneel fitness

Functioneel Fitness is de basis van Wilgen Training. Het is een training waarbij echt alle facetten van training aanbod komen. Elke training duurt standaard 60 minuten. Tijdens deze 60 minuten komen bij elke training meerdere onderdelen voorbij. Bij functioneel fitness hebben we bijvoorbeeld elke les een DynaMo, Warming-up, Challenge, WOD en skill. De verschillende onderdelen hebben elk zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Dit houdt het leuk en uitdagend!

(militarire) Bootcamp

Sporten in de buiten lucht is toch het lekkerste wat er is?! Tijdens onze bootcamps dagen we je uit en werken we veel samen in tweetallen. Elke week nieuwe uitdagingen. Tijdens de bootcamp werken we zowel aan kracht, conditie en zoveel mogelijk met eigen lichaamsgewicht. Tijdens de militaire bootcamp wordt er echter ook gewerkt met materialen zoals balken, sandbags en touwen. Tot in de les!

open gym

Naast de lessen nog even wat pull-ups leren of extra cardio doen? Tijdens open gym kun je lekker op je eigen tempo trainen. We laten je echter niet aan je lot over. Wij vinden het belangrijk dat iedereen altijd verantwoord traint. Onze trainers gaan met jou in overleg om tot geschikte oefeningen te komen voor tijdens de open gym. We kunnen je ook voorzien van volledige trainingsschema’s. Sporters die zeer ervaren zijn in functioneel fitness mogen wel vrij invulling geven aan hun open gym trainingen. 

personal training

Wil jij het uiterste uit alle trainingen halen, de basisbewegingen snel en goed aanleren of houd je gewoon van veel persoonlijke aandacht? Dan is personal training perfect voor jou. Elke training is helemaal toegespitst op jouw doelen. Tijdens een uitgebreide intake bespreken we alle belangrijke zaken die de personal training zo fijn maken. Hierbij komen naast de doelen ook de gewenste manier van coaching aan bod. 

Gratis proefmaand

Ja, dat lees je goed. Bij Wilgen Training kun je een maand proeftrainen. Pas dan weet jij zeker dat Wilgen Training dé sportschool is voor jouw en starten we jouw abonnement. Géén bindende contracten, elk abonnement is maandelijks te verhogen of verlagen en op te zeggen. Lekker makkelijk toch?

Testimonials

“Door de kleine groepen krijg je veel aandacht en coaching. Fijne sfeer en goede trainers. Aanrader!”

Erwin van Deursen

1 jaar lid, Deursen B.V.

“Altijd veel geblesseerd geweest, maar sinds ik hier 2 keer per week train blessure vrij. Erg tevreden alleen regelmatig spierpijn…”

Thymen Kristen

5 jaar lid, Wiltec

“Erg tevreden! 2x per week ga ik met veel plezier naar de trainingen en je merkt dat je snel resultaat boekt.”

Lotte Miegielsen

3 jaar lid, Vanderlanden

is wilgen training ook geschikt voor beginners?

Jazeker. Iedereen kan trainen op zijn eigen niveau. Als trainers werken we met een paar simpele basis principes. We werken van bewegen naar belasten tot uiteindelijk beproeven. Bij bewegen leer je de basisbewegingen van het lichaam. Is de basis goed, dan ga je deze belasten en sterker maken. Tot slot gaan we bij sommige leden nog een stapje verder. Wanneer je de basisbewegingen goed beheerst en goed belastbaar zijn gaan we ze uitdagen. We maken de oefeningen moeilijker en steeds technischer. Tijdens het doorlopen van deze stappen zul je merken dat je steeds sterker en fitter wordt! Iedereen op zijn eigen tempo  We houden het vooral leuk en uitdagend voor iedereen!

hoe lang duurt een training?

Elke training duurt standaard 60 minuten. Tijdens deze 60 minuten worden bij elke training meerdere onderdelen voorbij. Bij functioneel fitness hebben we bijvoorbeeld elke les een DynaMo, Warming-up, Challenge, WOD en skill. De verschillende onderdelen heeft elk zijn eigen kenmerken en uitdagen. Dit houdt het leuk en uitdagend!

wat moet ik doen als ik een blessure heb?

Laat het weten aan de trainer die jouw lessen geeft. Als team zorgen we er altijd voor dat je gewoon kunt komen trainen. Omdat we met de vijf basisbewegingen werken kunnen we altijd minimaal wel met één van deze bewegingen aan de gang! Heel je lichaam in het gips? Hmm… dan kun je beter een paar dagen thuisblijven. 

helpen jullie mij ook op het gebied van leefstijl?

Dat kan zeker. Je kunt je dit bij je trainer aangeven. We gaan dan met jou in gesprek om de juiste manier van leefstijl begeleiding te kiezen. 

kan je een abonnement pauzeren?

We proberen als sportschool zo flexibel mogelijk te zijn. Het pauzeren van abonnementen kan wanneer je voor langere tijd niet kan komen trainen. Ga je een paar weken op vakantie, dan kan het abonnement daar niet voor gepauzeerd worden. Echter hebben we op ons digitale platform genoeg workouts voor je klaar staan om ook op vakantie fit te blijven. Bij twijfel kun je het natuurlijk altijd vragen!

zijn mijn trainingstijden flexibel?

Ja, via de Wilgen Training App kun je zelf je lessen plannen. We zetten je echter het liefste wel in minstens één vaste les per week. Deze kun je altijd verplaatsen, maar dan hebben we voor jou elke week in ieder geval een (aantal) les(sen) ingepland.

Uitdaging

UITDAGING.PLEZIER.RESULTAAT

Contact

× Hoe kan ik je helpen?