uitdaging.plezier.resultaat

HEt Team

“ONS belangrijkste uitgangspunt is dat trainen leuk moet zijn, dat elke les een nieuwe uitdaging is en dat je kunt blijven leren en ontwikkelen. Geen focus op korte termijn resultaten, maar geloven dat resultaat onvermijdelijk is als je met regelmaat traint en jezelf elke training opnieuw uitdaagt.” 

uitdaging.plezier.resultaat

een team. een taak.

Als team hebben we in principe maar een taak, een missie. We willen ervoor zorgen dat elke training die je bij ons doet uitdagend is. Dit betekent dat we als trainers er alles aan moeten doen om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Waar liggen jouw uitdagingen en doelen. Waar ben je goed in en wat kan nog beter. Moet je gemotiveerd worden of juist geremd?

Onze visie is dat wanneer je elke keer wordt uitgedaagd op jouw eigen niveau je elke les een stukje beter, sterker en of sneller wordt! Heb je een blessure, dan zoeken wij nog steeds naar nieuwe uitdagingen. Ze zeggen wel eens “rust roest”. Er is altijd wel iets wat je kunt doen en of verbeteren. We richten ons daarom ook niet op een bepaalde doelgroep, jong, oud, ervaren en onervaren sporters, iedereen is welkom. Hopelijk zien we je snel in een van onze lessen. Hieronder vindt je een overzicht van het team!

 

“Ik mag mezelf trots eigenaar noemen van Wilgen Training. Al vijf jaar bouw ik met veel passie aan een sportschool waar we het net even anders doen dan anders.

Het belangrijkste uitgangspunt is dat trainen leuk moet zijn, dat elke les een leuke nieuwe uitdaging is en dat je kunt blijven leren en ontwikkelen. Geen focus op korte termijn resultaten, maar geloven dat resultaat onvermijdelijk is als je met regelmaat traint en jezelf elke training opnieuw uitdaagt.

Hier werken we inmiddels al meer dan 5 jaar aan. We proberen constant te blijven innoveren als bedrijf. Nieuwe trainingen erbij of de sportlocatie uitbreiden/verbeteren. Klussen is gelukkig dan ook mijn hobby haha. De meeste leden zoeken elke week “de verschillen”. 

Naast dat de sportlocatie in orde is, blijven we als trainers onszelf constant ontwikkelen om de beste trainingen te kunnen geven en de beste coaching voor onze klanten. Hoewel er bij ons in kleine groepen wordt getraind willen we je nog steeds het gevoel geven dat er op je gelet wordt en we je alles op de juiste manier laten uitvoeren. Hopelijk tot snel!

Teun van Lith

Hoofdtrainer & Coach

” Ja, hoe kom ik bij Wilgen Training terecht, dat is een lang verhaal. Ik zal het erop houden dat Teun al sinds lange tijd een sportmaatje is. Nooit gedacht dat ik nog eens voor Teun zou werken als trainer van Wilgen Training.

Zelf ben ik al een behoorlijke tijd bezig met crossfit en was er meteen enorm enthousiast over. Ik vind het heerlijk om mezelf tot het uiterste te drijven. Ik ben bij Wilgen Training begonnen omdat ik Teun wilde helpen bij het opstarten van zijn bedrijf.

Nu zie ik het als een erg leuke ervaring om mijn kennis van de sport en motivatie te delen en over te brengen naar anderen. Ik geef elke donderdagavond les, graag zie ik jou eens verschijnen op mijn lesuren.

Jeffrey Verbruggen

Hoofdtrainer & Coach

“Hè jij daar, mijn naam is Jesse. Leuk dat je even de tijd neemt om dit te lezen.  Ik ben sinds kort gevraagd door Teun om een militaire bootcamp te geven, dit is niet zomaar. Ik ken Teun al een aantal jaar en ben ook een collega van Teun geweest. Bij ons beide draaide het altijd om de medemens gelukkiger en misschien wel beter in hun vel te laten zitten. Zo richten Teun Wilgen Training op en vroeg hij me of ik niet een keer een bootcamp wilde geven en zo ontstond de bootcamp op zaterdag ochtend.

De bootcamp staat heel erg in het teken van het samen doen, samen sporten en elkaar samen motiveren! Voor sommige mensen als ze lezen militaire bootcamp schrikt het af, maar daar wil ik verandering in brengen. We gaan zeker onze grenzen verlegen en zullen tot het uiterste gaan, maar dit doen we samen op elk niveau en met een zo goed mogelijke begeleiding van mij, Teun en de mensen die mee doen aan de bootcamp!

Dus wil jij een keer samen met mij en de andere sporters van Wilgen Training je grenzen verlegen, een beetje zweten en vooral veel samen lachen dan zie ik je graag op zaterdag ochtend!”

Jesse Oppers

Militaire Bootcamp Trainer

“Ondertussen alweer jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Crossfit. De manier van trainen sprak mij al direct erg aan en ik besloot dat 1 keer crossfitten per week voor mij een mooie aanvulling was op ‘normale’ fitness. Dat heeft zo’n 3 weken geduurd want al snel werden alle fitness uurtjes omgezet naar Crossfit.

De allround manier van trainen, de uitdaging, afwisseling en ook vooral de gezelligheid spreekt mij nog steeds erg aan.

Op mijn aandringen heeft Teun destijds ook eens een proefles mee gedaan en daarmee is de fundering voor Wilgen Training gelegd.

Waar nodig val ik in als trainer wat ik iedere keer weer met veel plezier doe. Verder tref je mij wellicht wel eens als deelnemer bij je in de les. Ook dan kun je natuurlijk met vragen bij me terecht.

Fun fact: ik ken Teun letterlijk al mijn hele leven, we werden in onze maxi cosi’s al bij elkaar gezet. Ik ben bang dat ik dus ook nooit meer van hem af kom 😉”

Joris van den Elsen

Ondersteunend Trainer & Coach

 Locatie

.
Naast een goed en sterk team is ook onze trainingslocatie een belangrijk onderdeel van de ervaring. Het is een trainingslocatie die uitnodigt tot bewegen, waar je je thuis voelt en waar je naast het trainen ook even tot rust kunt komen. We blijven altijd nieuwe ideeën uitwerken om de binnen én buiten de locatie nog leuker en uitdagender te maken.

Onze trainingslocatie heeft een een uitgebreide lijst aan trainingsmaterialen waarmee we onze trainingen kunnen variëren om het leuk en uitdagend te houden.

           

Dumbbells Kettlebells Barbells
Airbikes Rowers Skiergs
Wall Balls Slam Balls Medicine Balls
Jumping Ropes Aquabags Parallets
Sandbags Balken Climbing Ropes
Hammers Battleropes Abmats

Uitdaging

UITDAGING.PLEZIER.RESULTAAT

Contact

× Hoe kan ik je helpen?